"Upplysningen"

Upplysningen

Hej, här startar jag nu upp en blogg där jag kommer att lägga in funderingar och refllektioner då och då. Du som varit till mig kan gärna lämna en kommentar om konsultationen/behandlingen så andra får veta hur du upplevde det hela.

För att läsa inlägg från mina kunder eller göra ett inlägg: Välj kategori uppe till höger - mina reflexioner/klientkommentarer. Klicka därefter på kommentarer nedanför min text.

Du kan kontakta mig och läsa mer om mig och mina terapier via:

www.healing-akuten.com

info@healing-akuten.com

Mediala läsningar

Mina reflexionerSkapad av Irene Ahlkvist mån, oktober 21, 2013 22:42:31

Hej

Min öppenhet för kontakt med andra dimensioner har tilltagit med åren.

Efter att nu ha gått två kurser i Angelic Mediumship för holländske mediet Birkan Tore, vill jag öva på de olika formerna av mediumskap, som vi provat på.

Alla som arbetar med mediala budskap hittar sin metod/det sätt de har lättast för. I denna utbildning har vi därför fått prova många olika metoder för att känns oss för vilket som passar oss bäst.

Jag vill därför under en tid erbjuda kraftigt rabatterade konsultationer där jag kan öva på olika metoder och hitta mitt sätt.

Det kan vara en intuitiv läsning i någon fråga med hjälp av Birkans ”Intuitive card deck”, en sorts Tarot lek. Det kan också handla om att få kontakt med någon anhörig på andra sidan, få något viktigt budskap förmedlat via en Ärkeängel eller Uppstigen mästare, eller att du tar med ett föremål som du ärvt av någon där jag känner in vem som haft det och kanske får något budskap den vägen. Om någon har stökigt i sitt hem kan det vara en platsbunden ande som behöver hjälp till ljuset, då handlar det om Rescue Mediumship. Det kan också vara en anhörig som desperat försöker förmedla något viktigt.

Möjligheterna är många, så om du är intresserad kan du höra av dig via telefon eller mail.

Välkommen med frågor och bokningar!

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.