"Upplysningen"

Upplysningen

Hej, här startar jag nu upp en blogg där jag kommer att lägga in funderingar och refllektioner då och då. Du som varit till mig kan gärna lämna en kommentar om konsultationen/behandlingen så andra får veta hur du upplevde det hela.

För att läsa inlägg från mina kunder eller göra ett inlägg: Välj kategori uppe till höger - mina reflexioner/klientkommentarer. Klicka därefter på kommentarer nedanför min text.

Du kan kontakta mig och läsa mer om mig och mina terapier via:

www.healing-akuten.com

info@healing-akuten.com

AstroNumerologi

Mina reflexionerSkapad av Irene Ahlkvist tis, juni 03, 2014 15:45:38

Som man frågar får man svar - Universum hör mina böner!

Som jag skrev i förra inlägget så hade jag en känsla av cykler som skulle brytas. För att få lite klarhet så vann jag en AstroNumerologisk läsning av Natalia R Sinoma. Tack Livsenergi!

Under en period hände det en massa saker från små olägenheter till att jag krossade en fingertopp samt höll på att krocka med en bil som kom "från ingenstans". Tolkat från en AstroNumerologisk synvinkel var jag då inne i en period av Karmisk rensning - en tid för att bryta mönster. Tror ni jag är glad att veta att den tog slut för några dagar sedan !? Tar det dock lite lugnt några dagar till för att landa i det nya som nu ska få chans att växa fram...

Natalia berättade en massa spännande som kräver att jag lyssnar igenom flera gånger för att kunna ta in allt. Inga problem då allt spelades in på en CD som kom i brevlådan några dagar efter läsningen. Det jag kommer ihåg mest (f.u.Karmarensnings-perioden) är att jag är född under mörk Måne. Jag drog ett Ärkeängla-kort på morgonen före läsningen och fick ett med info om att vara uppmärksam på Månens faser. De som är födda under mörk Måne menar Natalia är naturliga beskyddare. Andra som är födda under ljus Måne kallar sig ofta Ljusarbetare, vilket jag inte brukar göra,fast jag jobbar med liknande saker. Och jag upplever ofta en kroppslig oro på fullmåne, med kryp i kroppen samt svårt att sova.

Vad hon också berättade var att jag har lite av elementen Eld och Vatten i min Astrologiska karta. Detta visste jag redan så jag brukar se till att tillföra dessa två element i mitt boende. Badkar samt kaminer/vedspis/öppen spis inne, samt eldplats att sitta runt och en vattetrappa ute i trädgården. Natalia gav också andra tips om hur jag fyller på det jag har lte av.

Sen fick jag ett vackert smycke med Rosenkvarts i stenar och en Ängel; att använda för att stärka och läka mitt Hjärtchakra som fått många törnar i detta och tidigare liv. Under detta liv bryter jag dock den serien av händelser, och jobbar nu på att läka ut resterna. Allt för att våga öppna chakrat mer och lita ännu mer på den känsla mitt Hjärtas röst säger mig.

WOW, vad livet är häftigt i alla dess upp och nedgångar!  • Kommentarer(0)//upplysningen.healing-akuten.com/#post52