"Upplysningen"

Upplysningen

Hej, här startar jag nu upp en blogg där jag kommer att lägga in funderingar och refllektioner då och då. Du som varit till mig kan gärna lämna en kommentar om konsultationen/behandlingen så andra får veta hur du upplevde det hela.

För att läsa inlägg från mina kunder eller göra ett inlägg: Välj kategori uppe till höger - mina reflexioner/klientkommentarer. Klicka därefter på kommentarer nedanför min text.

Du kan kontakta mig och läsa mer om mig och mina terapier via:

www.healing-akuten.com

info@healing-akuten.com

Cyklicitet-dags att bryta mönster

Mina reflexionerSkapad av Irene Ahlkvist ons, maj 14, 2014 10:05:01

Av IRENE AHLKVIST

Just nu är jag väldigt medveten om det cykliska i tillvaron. Unras om det gäller generellt eller bara för vissa, att det är framträdande nu?

Jag har i många år använt mig av tanken att allt följer cykler och försökt se och lära därav. För mig har därför Astrologi, Numerologi m.m intresserat mig och gett mig förklaringar och något att "hålla i " då det varit extra stökigt. Vetskapen att när det är som djävligast kan det bara bli bättre, har varit en stor tröst.

Mitt personliga år enligt Numerologin är 9. Jag har också 9:an som Livsväg. Alltså håller jag på och avslutar en cykel för att nästa år gå in i en ny 9-års fas. Jag märker också tydligt av 10-års cykeln i saker som skett de senaste 20 åren. Undras om vi går in i en "blå" period igen som 1994, då en blå våg rullade över världen bl.a. i heminredning.? Kom på mig själv med att köpa fyra klarblå kaffemuggar på loppis igår.

Jag har också "däckat" två gånger senaste månaden med exakt 28 dagar mellan, i den underliga influensaliknande åkomman som rullat runt ett par månader nu. Märker att sjukdomskänslan sätter sig i olika områden där jag tidigare haft problem. Så med mitt sätt att tänka positivt ser jag det som en möjlighet att att akutisera och läka ut gammalt skräp inom det fysiska/psykiska/mentala! Dags att bryta mönster!

Ifrån Numerologin fick jag en underbar bekräftelse av Ingrid Berndtson, KunskapsNyckeln, då jag fick maj månads nyhetsbrev. Det visade sig att maj månad är en månad 3 i ett år 7, och att det lämpade sig utmärkt att se till att ha kul. Bjuda in till fest, umgås, prata och bara roa sig!

Några dagar före brevet kom hade jag bestämt med en väninna att vi skulle ägna oss åt yttre flärd och nöjen. Jag sa att eftersom jag ägnar så mycket tid åt att jobba med mitt inre, så behöver jag just nu lite yttre glam och glamour!

Sagt och gjort; så begav vi oss ut i Visby en fredag em under Visby Fashion Weekend. Vi kollade på kläder och modevisning, gick på föreläsning och fick en goodiebag, fick sminktips och drack bubbel och käkade Tapas. Det fick bli bussen hem framåt kvällen!

Kanske är det jag som är extra känslig just nu för cyklisk påverkan, det hjälper mig i alla fall att förstå och tillåta mina nycker. Förr ville jag gärna veta INNAN jag gjorde saker. Numer har jag lört mig att GÖRA och sen försöka förstå sammanhangen.  • Kommentarer(0)//upplysningen.healing-akuten.com/#post51