"Upplysningen"

Upplysningen

Hej, här startar jag nu upp en blogg där jag kommer att lägga in funderingar och refllektioner då och då. Du som varit till mig kan gärna lämna en kommentar om konsultationen/behandlingen så andra får veta hur du upplevde det hela.

För att läsa inlägg från mina kunder eller göra ett inlägg: Välj kategori uppe till höger - mina reflexioner/klientkommentarer. Klicka därefter på kommentarer nedanför min text.

Du kan kontakta mig och läsa mer om mig och mina terapier via:

www.healing-akuten.com

info@healing-akuten.com

Bli en "Change Agent"

Mina reflexionerSkapad av Irene Ahlkvist tor, oktober 31, 2013 16:08:39

Stort tack till Livsenergi som gav mig denna workshop med Lynne Mc Taggart i Stockholm den 26/10! Att sammanfatta föreläsningen och workshopen är verkligen inte lätt. Vad jag säkert vet är dock att jag gick ifrån de båda med ett leende på läpparna samt en känsla att allt är möjligt! Wow!
Lynne har skrivit flera böcker i ämnet; bl.a. Bandet och Fältet.

Egentligen berättade hon inte så mycket nytt för mig. Jag lever och arbetar redan mycket med dessa tankegångar. Ibland är det skönt att få hjälp att sätta ord på sådant man redan gör/är, men som tydligen inte är lika välkänt för andra. Lynne pratade mycket om vikten av att sätta en intention, att fokusera, och kraften i att göra detta utifrån en önskan om det bästa för alla inblandade.

Det som var mest betydelsefullt för mig var detta med att vi nu behöver gå från att vara en "sökare", till att bli en "görare". Eller med hennes ord; att bli en Change Agent. Att hitta något vi kan göra här och nu som sprider positivitet och vidareutvecklas som ringar på vattnet. Och att göra allt i ett större perspektiv, så som att visualisera, be om, manifestera det goda man önskar för fler än en själv. Ännu bättre, ännu större kraft om man är flera som kommer samman med en intention och skickar healing för detta där man önskar detta goda för alla i gruppen.

När vi gör detta så är det viktigt att lägga till; För alla inblandades Högsta Bästa! Vi vet inte alltid vad det högsta bästa är för andra, i deras livsväg.

Lynne gav flera exempel då de i grupp skickat healing till en situation eller till ett område, och där man kunnat mäta en kraftig positiv förändring i direkt anslutning till att man gjort detta. Att det är möjligt att påverka har med tankarna inom Kvantfysiken att göra, där man menar att vi alla är uppkopplade i ett nät, där vi påverkar allt och alla med våra tankar och göranden. Hon gav även exempel på hur illa det kan gå om man inte är försiktig med illasinnade tankar och önskningar. Som läget är idag kan man inte bevisa att det faktiskt var dessa healing grupper som påverkade, eller dessa ilskna, illasinnade tankar som påverkat negativt, MEN det är gjort ett flertal studier där man skickat healing och kunnat se klart mätbara förändringar till det bättre.

Alltså är tiden kommer för oss alla att ta ansvar för våra vibbar och göra något positivt av vår förmåga att påverka! För egen del har jag rakt av bjudit in till Healing-Cirklar där vi ska ha ett speciellt fokus var gång. Vi ber om/visualiserar ett scenario för oss själva samt alla andra i gruppen; jobbar upp en klar energi och skickar sedan runt detta till alla. Kanske kan man välja att bjuda in fler som inte är närvarande, ex. arbetskamrater, familj etc. Dock alltid med orden; "för det Högsta Bästa för alla inblandade".

Så kära Vänner, min utmaning till er är att "Skicka vidare - Pay it forward". Vad kan du göra redan nu i din vardag där du gör våra relationer, vår värld till en bättre plats? Det behöver inte vara något stort, kostsamt eller avancerat...

Kramar till er alla; Irene

  • Kommentarer(0)//upplysningen.healing-akuten.com/#post43