"Upplysningen"

Upplysningen

Hej, här startar jag nu upp en blogg där jag kommer att lägga in funderingar och refllektioner då och då. Du som varit till mig kan gärna lämna en kommentar om konsultationen/behandlingen så andra får veta hur du upplevde det hela.

För att läsa inlägg från mina kunder eller göra ett inlägg: Välj kategori uppe till höger - mina reflexioner/klientkommentarer. Klicka därefter på kommentarer nedanför min text.

Du kan kontakta mig och läsa mer om mig och mina terapier via:

www.healing-akuten.com

info@healing-akuten.com

Hur du upplever mina behandlingar, och mig som terapeut

KlientkommentarerSkapad av Irene Ahlkvist ons, november 03, 2010 19:41:05

Under denna kategori kan du som mött mig i behandling skriva ner en liten kommentar hur du upplevde det. För att läsa andras kommentarer eller göra ett eget inlägg; klicka på "kommentarer" här under texten.

Det finns fortfarande många människor som aldrig provat ex. healing och som kan vara hjälpt av att höra andras upplevelser.

Att få en healing behandling kan vara till hjälp vid ett specifikt problem, OCH det kan också hjälpa dig att hålla balans i tillvaron, utan att man har något specifikt problem. Mer som ett stöd i ditt fortsatta växande.

För dig som har funderingar och frågor angående mina behandlingar så kan du ställa dem här. Jag svarar lite då och då. Du kan också maila mig på info adressen som syns överst på sidan.

Varmt välkommen att höra av dig! /Irene

  • Kommentarer(2)//upplysningen.healing-akuten.com/#post1